Цънцарова хлътна по боксьор (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Острието на Би Ти Ви Мария Цънцарова по-често може да бъде забелязана в компанията на млад и мускулест боксьор, отколкото в тази на съпруга си Симо. Журналистката е опасно близка с шампиона в силовия спорт Крум Петров, който има внушителна мачовска визия и солидна мускулна маса.

Цънцарова почти всеки ден ходела в залата, в която Петров е треньор. Спортният център се намира на удобно за нея място, буквално на метри от нюзрума на Би Ти Ви, където тв звездата работи. Тя редовно е засичана от колегите си да влиза през входа на НДК откъм Моста на влюбените със спортен сак в ръка. Вече повече от година посещавала тренировките единствено на Крум. Първоначално започнала да ходи там, за да разпуска напрежението от работата и да поддържа добра форма и тонус. Изпълнявала по-дамски упражнения, но шампионът по бокс видял в нея талант и решил да я насочи към грубия спорт. Под неговото ръководство Мария се запалила по бокса и вече тренирала почти професионално. Покрай честите си срещи с младия атлет се сближили.
В залата русокосата журналистка събирала погледите на всички трениращи.

Макар да е миньонче с ръст едва 155 см и да тежи по-малко от 45 кг, Цънцарова била същинска фурия на ринга и раздавала сериозни крошета. Дотолкова се запалила по мъжкия спорт, че тренирала като за олимпийска подготовка. В социалните си мрежи водещата на „Защо, господин министър“ се хвали с боксьорските си изпълнения и афишира близостта си с треньора. В същото време повече от 6 години тя не се е появявала публично със съпруга си Симо. В медийните среди от месеци усилено шушукат, че в семейния рай на русата журналистическа амбиция и мъжа ѝ може би е паднал гръм.

Симо Голев, с когото са женени от 2015 г., е ученическата любов на Цънцарова. Зaпoзнaли ce, ĸoгaтo били в гимнaзиятa, но сватба вдигат далеч след началото на връзката си. Горди родители са на две дечица. Големият им син Георги се появи на бял свят през 2017-а, а малкият Костадин – две години по-късно. Цънцapoвa работи дори когато бе в напреднала бременност. Позволи си само по eднa година отпуск по майчинство от страх да не бъде изместена от колежки в телевизията и да не успее да си върне позициите обратно след толкова дълга пауза. Журналистката никак не обича да говори за семейството си, а в последната година все по-често предпочита да ходи по почивки в изцяло женска компания, а не с мъжа си и децата. В свободното си време не домакинства у дома, а се поти под ръководството на треньора в боксовата зала.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!