Цънцарова се пази от Бакърджиев: Не говоря с теб, написаха, че съм непристойна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадри  bTV: Цънцарова се пази от Бакърджиев: Не говоря с теб, написаха, че съм непристойна

Статия на „Вихрогон“ накара екипа на „Тази сутрин“ по bTV да преосмисли поведението си в сегмента на диванчето, което събира всички в студиото. След като преразказахме част от диалога им в сряда сутрин, в четвъртък поне част от водещите все едно седяха на тръни.

За разлика от предишни дни, Натали Трифонова се обади точно два пъти, явно решила, че е по-добре да се пази от коментари и реакции спрямо колегите.

Мария Цънцарова пък директно си призна, че хич не ѝ харесва да обсъждат поведението ѝ в интернет издания. Тя обаче се опита да обвини за това спортния журналист Петър Бакърджиев.

„Ти вчера ме подхлъзна, написали са колко непристойно съм се държала“, нападна тя колегата си. Явно журналистката е усетила заради коментара ни, че е минала границите с подигравките си за Серина Уилямс и симпатиите ѝ към Григор Димитров.

За разлика от Натали и Мария, мъжката част от екипа обаче изобщо не смяташе да си мери приказките.

Новинарят Ивайло Везенков обяви на всеослушание, че смята да напусне телевизията, за да стане машинист на Хогуортс експрес от света на Хари Потър. Пепи Бакърджиев също беше в обичайното си закачливо настроение и продължи да пуска двусмислени коментари при всеки удобен повод. Златимир Йочев обаче би всички със своята версия какво представлява един от най-древните исторически обекти в света – Стоунхендж.

 „Стоунхендж са едни камънаци наредени и около тях пасат овце, това е“, заяви Злати за една от най-посещаваните забележителности във Великобритания. Той даде съвет на българите, посещаващи острова, по-скоро да отидат в двореца Бленъм, родното имение на Чърчил, който според него е много по-интересно място от мегалитния комплекс от Бронзова епоха.

ИЗТОЧНИК: https://vihrogon.bg/cancarova-se-pazi-ot-bakardzhiev-ne-govorja-s-teb-napisaha-che-sam-nepristojna/?fbclid=IwAR3C8KgqUQP3bTFukbhoD96C7rK6YrlHGOJUn4aioosiOL_AnXsxbRfqVac

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!