Цеци Красимирова изритана от милионера Струмейтис, живее сама като куче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може да ви звучи невероятно, но емблематичната красавица Цеци Красимирова прекарва дните си в пълна самота. За първи път в живота си тя остана без мъж и се забавлява само с домашните си любимци като типична стара мома. Брюнетката се е заточила в къща извън София с 3 котки за компания.

Синеокият секссимвол изживява голям крах в персонален план заради развода си с милионера Майкъл Струмейтс. Според злите езици богаташът я е зарязал изневиделица, затова манекенката не вдигна никакъв шум около развода си и на практика се разведе тайно.

Според слуховете Майкъл си е намерил по-млада жена и моментално бил шута на съпругата си, която е вече на 44 г., които все повече си личат. Това я сринало психически и обрекло на самота.

Към момента Цеци е като старите моми, които шеф Петров описваше във „Вип Брадър” преди време. Или както Бойко Борисов цветисто коментираше личния си живот – сам като куче.

Дъщерята на Цеци е вече доста голяма и отдавна живее сама. Джудит все по-рядко се сещала за майка си и това допълнително депресирало Красимирова, която имаше много любовници, но така и не сви трайно семейно гнездо. Може обаче да направи нов опит със старата си тръпка Гонзо, който сега като шеф на БФС ще има нужда от представителна половинка.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!