Цветанов при Хекимян: Щях да напусна ГЕРБ и без Апартментгейт. Заплатата ми е колкото

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

При всички случаи щях да напусна ГЕРБ. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов по bTV и обясни, че би направил това и без скандала с имотите на ключови фигури в управлението, известен като Апартментгейт.

В БТВ си отдъхнаха: Намериха достоен заместник на Хекимян за „Тази сутрин“Златимир Йочев, водещ на сутрешния блок на „България он еър“, се мести в Би Ти Ви и скоро ще се появ…Feb 13 2021vijti.com

Цветанов коментира, че не му е харесвало това, което се е случвало в ГЕРБ, която в началото е била алтернатива на статуквото. „Не можеш да твърдиш това, когато има „Турски поток“, АЕЦ Белене – неща, които не можеха да се изрекат на глас в първия мандат“, каза Цветанов.

Той коментира участието на бизнесмена Павел Вълнев във финансирането на „Републиканци за България“. Цветанов разкри, че бизнесменът е дарил 1 млн. лева на партията. Самият някогашен „втори в ГЕРБ“ призна, че работи в една от фирмите на Вълнев и той му плаща заплатата.

Цветанов обаче отказа да каже колко пари получава, въпреки директния въпрос на Антон Хекимян. Лидерът на „Републиканци за България“ обаче намекна, че двамата имат приблизително еднакви заплати. „Средна за американския стандарт“, така определи размера на собствената си заплата Цветанов.

Хекимян шеф без дипломаПовишеният в директорски пост в Би Ти Ви Антон Хекимян станал обект на шеги и закачки от колегите си…Feb 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!