Цветанка Ризова с меден месец на остров Корсика / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата Цветанка Ризова се върна на екран след романтичен меден месец на остров Корсика, научи „Ретро“. Воаяжът до райското място насред Средиземно море е бил организиран от нейната половинка – адвокат Красимир Недев, похвали се самият той.

Двамата влюбени акостирали на френския остров с луксозна яхта. Отседнали в един от най-лъскавите хотели там и редували посещението на лазурните плажове с обиколки из историческите градчета на Корсика. Родното място на Наполеон Бонапарт е сред най-предпочитаните летни дестинации за световните звезди и милионери от всички краища на земята. Било е и любим пристан на принцеса Даяна. Курортите там държат едно от челните места по скъпотия, неслучайно и редица френски президенти през годините, подобно на Ризова, са избирали острова за своите медени месеци и романтични почивки.


Пътешествието на журналистката и новия ѝ мъж е било подарък за тяхната тайна сватба. Припомняме, че дни преди да излезе в летен отпуск и да спре да води предаването си „Лице в лице“ за повече от месец, Ризова се появи в ефир с венчална халка на пръста си. Журналистката отказа да потвърди или отрече новината за сватбата, тъй като в последните години е взела решение да не коментира личния си живот при никакви обстоятелства. Тя предпочитала да държи настоящата си половинка далеч от светлините на прожекторите, защото предходните ѝ връзки бяха публични и завършваха с раздели.

57-годишната тв звезда от 2 години съжителства със софийския адвокат Красимир Недев. Двамата обитават нейното жилище в центъра на столицата. Запознали се покрай общи техни приятели и едно от хобитата им, с които обичат да разпускат напрежение, а именно вечеринките в пиано барове. Въпреки че Ризова вече се е разписала с един развод зад гърба си с първия ѝ мъж – крупния бизнесмен Анатоли Георгиев, с когото имат пораснал син Георги, тя мечтаела да бъде булка повторно, защото вярвала в силата на брака.

„Изключително семеен тип човек съм, това даже в някаква степен е досадно за близките ми. Имам усещането, че трябва да контролирам, да напътствам, да обгрижвам. Даже се чудя как синът ми стана толкова самостоятелен, аз съм готова във всяка секунда да бъда на негово разположение, а пък той предпочита всичко да си свърши сам. Обичаме да пътуваме много, на почти всички празници сме в големи компании. Когато сме в София, често ходим на театър, от дете съм театроман“, споделя Цветанка за ежедневието си на семейна жена.

Блага вест в bTV: Надянаха халка на 57-годишната Цветанка РизоваС брачна халка в ефира на предаването си „Лице в лице“ се появи Цветанка Ризова. Тв водещата Цветанк…Aug 4 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!