Цветанка Ризова на романтична почивка с любимия (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Тв звездата от Би Ти Ви Цветанка Ризова и любимият и – столичният адвокат Красимир Недев, прекараха великденските празници на романтичен воаяж в чужбина. Те бяха засечени от папараците на „Ретро“ на летището дни преди Възкресение Христово. Двамата търпеливо чакаха на чист въздух пред претъпкания с хора Терминал 2 да дойде време за проверката на багажа. Направи впечатление обаче, че почти не си говореха.

Това, което привлече вниманието на околните, бе неглиже облеклото на водещата и най-вече тесният и червен панталон. „Много е слаба, но да облечеш такъв впит по тялото панталон и то в такъв крещящ цвят, не е подходящо за възрастта и, даже не е естетично“, изкоментира с приятелката си преминаваща пътничка.
58-годишната Ризова е известна с огромната си суета и манията да бъде слаба, но може би има нужда и от стилист, който да я съветва как да изглежда облечена елегантно и със стил дори в по-спортни дрехи.

Повече от 2 години тв водещата е щастливо обвързана с Красимир Недев. Двамата живеят на семейни начала, а преди време журналистката цъфна в ефир с пръстен на ръката си, като провокира слуховете, че с Недев може да са вдигнали тайна сватба и официално да са станали съпрузи.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!