Христо Сираков убива младеж в катастрофа и не лежи в затвора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди да се предаде на сърдечната недостатъчност и инсулта във вторник, култовият бонвиван Христо Сираков многократно се е измъквал на косъм от смъртта. Малцина си спомнят, че Стоте манекенки има зад гърба си две жестоки катастрофи с жертви, като дори лежи 2 години в затвора за автомобилното си талибанство за една от тях.

Христо Сираков починаБизнесменът Христо Сираков е починал, научи първо Lupa.bg. Според запознати плейбоят си е отишъл сле…Sep 22 2020vijti.com

Преди повече от 38 години Христо прави жестоко меле с новата си „Лада“, в която се вози Ради Радев, син на режисьора Въло Радев, заедно с годеницата си и майка на бъдещото му дете – бременната днешна писателка и сценаристка Милена Фучеджиева. С тях е и друг кинаджия – Огнян Купенов.

Ради Радев остана завинаги на 26

Всички са пострадали тежко, а бащата на Ицо, който тогава е голяма клечка в авиокомпания „Балкан“, изпраща хеликоптер да спасява младежите. За съжаление Ради умира, а Милена, бременна в третия месец, оцелява по чудо. Най-парадоксалното е, че за това престъпление Христо Сираков се измъква сух и не лежи и ден в затвора.

Години по-късно Христо отново убива човек с автомобила си и този път излежава част от 2-годишна присъда за рецидива. Бизнесменът избягваше да коментира случаите. Само казваше, че съжалява.

Милена Фучеджиева не общува със Сираков след катастрофата. Преди време тя осъди столичен вестник, според който била проклела бонвивана и желаела смъртта му.

Мария Бонева за Христо Сираков: Ще плача, но ще си налея едно питие и ще те изпратя с обич и спомениПочивай в мир, приятелю, макар че знам, че там, където отиваш, ще ти е светло и ще си пак душата на …Sep 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!