Христо Гърбов хванал съпругата си в изневяра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Непоправимият шегаджия от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов се завърна ударно в ефир с новия сезон на „Като две капки вода“. Докато публичният му образ е на веселяк, личният живот на актьора прилича на драматичен сериал.

От години той е щастливо женен за настоящата си съпруга – известната кинорежисьорка Иглика Трифонова. Но преди да свърже съдбата си с нея, Гърбов преживял скандален развод, след като хванал първата си жена в изневяра. По това време той бил все още студент в МЕИ и имал амбиции да става инженер. Именно в университета в София срещнал и красивата варненка, в която се влюбил, но връзката им била светкавично кратка и пълна с обрати.

Двамата се оженили, без да му мислят, а Гърбов решил да пробва късмета си във ВИТИЗ, защото актьорството го теглело като магнит. Докато снимал първия си студентски филм, научил от свои познати, че жена му имала паралелни отношения с друг. Стигнало се дори до по-големи крайности, когато Христо я хванал на място да му слага рога. Докато той бил в командировка за снимки, друг мъж се настанил в семейния им дом и ползвал най-безцеремонно всичките му вещи.

„В днешно време младите живеят заедно, раждат деца и ги отглеждат, без да се обвързват пред Бог и пред държавата. По наше време властваха други разбирания и порядки. Цялата рода те гледа лошо, ако не си оправил документално връзката си с гаджето. Може би се поддадох на тези закостенели разбирания и се юрнах да се женя. Много бързо осъзнахме, че не сме един за друг, и всичко приключи безславно. Жалко само, че преди това потрошихме парите на родителите да черпим на сватбата“, усмихва се към днешна дата Христо Гърбов.

След изневярата на първата му жена той прекратил брака си, но неприятната случка му се отразила пагубно и го хвърлила в дълбока депресия. „Просто имах един неконсумиран брак, който бе цяло сътресение за мен“, споделя актьорът. От дупката го измъкнала втората му жена Иглика. „Двамата много си допаднахме, но не сме имали авантюра. Някъде се твърдеше, че едва ли не Иглика ме е развела с първата ми жена.

Това са глупости. Иглика ми помогна да се справя с лични проблеми. Много бързо осъзнах, че този път няма да сбъркам, ако разкрия чувствата си. Слава Богу, и тя беше на същата вълна. Много се обичаме, но и сме прекрасен тандем“, категоричен е Христо Гърбов.

В последно време актьорът не се появяваше на малкия екран, след като шоуто на Любо Нейков „Комиците“ бе свалено от ефира на Би Ти Ви. През пролетта на миналата година двамата с Гърбов се опитаха да възродят проекта с ново име – „Дъ шоуто“, но позорно ниският рейтинг го спря преждевременно. За да скрепи семейния бюджет, Христо се съгласил да се включи в новия сезон на „Капките“ срещу един от най-високите хонорари измежду звездите, които участват в 11-ото издание на предаването.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!