Хороскоп за април 2023 г. от Анджела Пърл-Златно време започва за не една зодия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Април е месецът, когато истинската пролет идва в повечето райони с цъфтеж. Това е прекрасен период на радост и усмивки, особено когато и звездите се окажат благосклонни към нас. Астрологът Анджела Пърл казва, че това ще се случи през втория месец на пролетта и ще позволи на знаците на зодиака да постигнат страхотни резултати с минимални усилия.

Хороскоп за април 2023 г. от Анджела Пърл

Овен (21 март – 19 април)

Вашето златно време ще започне на 4-ти, когато планетата Меркурий ще се премести във 2-ри дом на работата и парите. Активирането на сектора ще даде възможност да получите финансова стабилност, да започнете да спестявате за изпълнението на своите идеи. Важно е обаче да имате време да завършите важни дела преди 21 април, когато Меркурий започва да се отдръпва. От тази дата проектите, по които работите, може да спрат.

Телец (20 април – 20 май)

Телците имат късмет, защото Меркурий влиза в техния знак. Това означава, че трябва да „излезете от черупката“ и да отидете да завладеете света. Възможни са активни движения и пътувания, което ще ви позволи да преосмислите много в живота. Някои мечти, които сте таяли от няколко години, ще се сбъднат този месец.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Основната тема на април за Близнаците ще бъде стабилизирането и подреждането на нещата в живота. Това, на което не сте могли да обърнете внимание по никакъв начин, най-накрая ще намери своето завършване. Това ще ви бъде от полза, защото точно сега влиянието на планетите Венера и Уран ще бъде такова, че ще искате да започнете нов етап от живота, да опознаете хората и да изградите отношения с тях.

Рак (22 юни – 22 юли)

Обстоятелствата са изключително щастливи. Това ще се случи с Раците, защото планетите ще бъдат в точно тези позиции, които са благоприятни както за работата, така и за любовта. Струва си да разпределите разумно времето, за да имате време да свършите всички важни неща преди ретроградния Меркурий на 21 април, а също и за да не се чувствате самотни от любимия човек.

Лъв (23 юли – 22 август)

От 4-ти трябва да се обърне специално внимание на въпросите за репутацията и утвърждаването на социалния статус. Това има Меркурий в 4-ти дом на постиженията. Ще имате достатъчно сили да промените всичко така, както ви е необходимо. Със сигурност, ако желаете, ще привлечете интересни хора към себе си и нови инвеститори към вашия бизнес.

Дева (23 август – 22 септември)

През април Девите може да изпитат желание да преминат курсове за обучение, да отидат в университет или да изучават наука сами. Късметът ще се усмихне и на тези, които свързват живота си с писателския занаят. Така или иначе месецът няма да мине без полза, защото Девите умеят да я извличат от всичко, което им се случва.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Меркурий навлиза във вашия 8 дом на финансите, което е положителен момент за планиране на важни неща. Везните могат да получат финансова подкрепа от държавата, да получат финансиране за своята идея, а също и да сключат изгоден договор. Очаквайте нови ярки впечатления и изненади, но за това трябва понякога да се откъснете от бизнеса и да излезете.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите планират реформи в областта на личните отношения, но какви ще бъдат те зависи само от вас. Между другото, трябва да внимавате в изразите с началниците. Невъздържаността може да доведе до факта, че бизнес отношенията ще се пропукат. В същото време не се поддавайте на провокации, запазете спокойствие и увереност. Тогава април няма да носи неприятности и недоразумения.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците могат да бъдат прекалено загрижени за задълженията си, което ще увеличи тревожността им. Ще изглежда, че дължите всичко на всички, но в тази ситуация просто няма да остане време за вас самите. Ако в същото време отидете в командировка, тогава изобщо няма да можете да се отпуснете. Опитайте се да облекчите малко натоварването след 21-ви – имате нужда от почивка.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Красивият април ще започне за Козирозите с романтично настроение. Бих искал да пътувам повече, може би да пиша поезия или да композирам музика. Но не забравяйте за здравето. Минималното изискване е да правите сутрешни упражнения, да следвате диетата. Звездите са на ваша страна, така че можете да се радвате на успех във всички области на живота.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Малко неспокоен и хаотичен месец очаква Водолеите. Ще трябва да решите някои важни въпроси, свързани с живота, недвижими имоти. И причината за това е Меркурий в 4 дом. Ако планирате да продадете вилата си или да си купите кола от дълго време, тогава това е добър момент. Но не забравяйте, че след влизането на Меркурий в ретроградно движение, това няма да е толкова лесно да се направи.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите могат да придобият важни умения, да получат нови знания и да срещнат влиятелни хора. Покажете се от най-добрата страна, защото тогава такъв добър момент може да не е за дълго време. След 21-ви, ако не консолидирате успехите си, може да има значително връщане назад, когато нещата ще пропаднат и сключените по-рано сделки ще се провалят.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!