Хороскопът на Тамара Глоба за всички зодии за март 2023-За Скорпионите финансовите въпроси ще излязат на преден план

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Март ще бъде месец на промяна за много зодии. Някои обаче ще бъдат тествани. Известният астролог Тамара Глоба даде прогноза за първия месец на пролетта и посъветва как да не пропуснете щастието си на различни знаци на зодиака.

Овен (21 март – 19 април)

За Овните първият пролетен месец на 2023 г. ще бъде труден период и това се отнася както за благосъстоянието, така и за професионалната сфера и личните отношения. Много събития и новини ще бъдат непредвидими. Астрологът ви съветва да се стегнете и упорито да преодолявате всички проблеми и трудности. Тези тестове ще ви закалят и ще ви дадат безценен опит.

Телец (20 април – 21 май)

Март ще е благоприятен за отдих – най-добре е Телците да планират отпуска за този месец. Трудолюбивите представители на знака могат да се справят с всякакви задачи, но не забравяйте да почивате. В крайна сметка ресурсите на тялото не са неограничени. Освен това, за тези, които отказват да напуснат, възможността да се отпуснат няма да бъде предоставена скоро.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Представителите на тази зодия през март 2023 г.

ще бъдат изправени пред непрекъснати трудности и неприятни новини. Въпреки това, не се отчайвайте и отказвайте, защото много скоро ще започне светла ивица от живота ви.

Рак (22 юни – 22 юли)

Срамежливите и нерешителни Раци могат да грешат и поради това самотните представители на знака ще пропуснат любовта и щастието си. Ще ви бъде много трудно да установите личния си живот. Бъдете по-уверени в себе си и дори по-смели в някои ситуации и тогава ще можете да постигнете успех на любовния фронт.

Лъв (23 юли – 22 август)

Упоритите, решителни и активни Лъвове ще имат късмет през март. Пролетното слънце ще събуди надежда за най-доброто. Действайте, не губете ценното си време. Тамара Глоба съветва представителите на знака да се заемат с най-сложните и мащабни дела и проекти – ще успеете.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите през март внезапно ще открият отлични дипломатически умения и ще блеснат в преговорите. Благодарение на таланта да убеждаваш и да говориш красиво, ще постигнеш желаните резултати и ще се гордееш истински със себе си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

За Везните март ще бъде време на професионални постижения. Сега не е време за почивка, насочете цялата си енергия към работа и важни проекти. Всички ваши усилия определено ще се изплатят и ще ви бъдат полезни в близко бъдеще, уверява Тамара Глоба. Основното нещо – не пропускайте възможността на това прекрасно време.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

За Скорпионите финансовите въпроси ще излязат на преден план през март. Ще можете да намерите нови начини да печелите пари. Внимавайте обаче да не поемате ненужни рискове. В крайна сметка е напълно възможно измамници и недоброжелатели да бъдат до вас по това време.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За Стрелците март ще бъде двусмислен месец – ще има както възходи, така и падения. Едва до края на месеца, през третото десетдневие на март, ситуацията ще се стабилизира. Тогава ще разберете как и в каква посока трябва да действате.

Козирог (22 декември – 19 януари)

За Козирозите началото на пролетта ще бъде обещаващ период във всички сфери на живота. Не се опитвайте обаче да решавате и правите всичко наведнъж. Действайте постепенно и по приоритет. Оставете всички второстепенни въпроси за по-късно.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите през март 2023 г. ще трябва да се движат повече и да се опитат да вървят уверено към целите си. Игнорирайте дребните неприятности и пречки. Не позволявайте на незначителни проблеми да ви обезпокоят, вървете уверено към целта си.

Риби (19 февруари – 20 март)

За Рибите началото на пролетта на 2023 г. няма да е най-лесното време. Тамара Глоба препоръчва да очертаете ясен план за действие и да го следвате ясно. Упоритостта и вярата в собствените ви способности ще ви помогнат да преодолеете препятствията през този период, този, който действа, ще може да промени ситуацията към по-добро.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!