Хилда Казасян развалила 20-годишен брак на тв водеща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хилда Казасян е щастливо сгодена за бизнесмена Пламен Иванов. Преди да стигнат до годежа обаче двамата минали през Деветте кръга на Ада заради любовта си, тъй като когато се запознали в ресторанта му в Созопол, той бил женен за тв водещата Валя Войкова.

За немалко време красивата новинарка живяла в любовен триъгълник с мъжа си и джаз певицата. В крайна сметка дъщерята на Вили Казасян успяла да ги раздели и да сложи край на 20-годишния им брак.

Нещо се случва с Хилда Казасян! Зрители на „Капките“ забелязали странни неща по време на шоутоХилда Казасян е претърпяла тежък инцидент. Това се шушука от зрители на „Като две капки вода“, които…Feb 22 2022vijti.com

Според една от версиите Войкова първа е изневерила на мъжа си, според друга музикалната звезда е откраднала Пламен от нея. Най-потърпевш от ситуацията се оказал синът на журналистката и бизнесменът, който, макар и голям, не преживял леко скандалната раздяла на родителите си.

В продължение на почти година Хилда упорито отричаше да има връзка с Пламен, но след официалния му развод тя побърза да го представи публично. Неотдавна тя призна, че е получила предложение за брак, но едва ли ще се стигне до сватба.

За нея бижуто било достатъчен жест и гаранция, че Пламен иска да прекара живота си с нея.

„Имам фантастичен пръстен, който означава, че все едно сме женени. Той ми го избра от Турция и ми го подари. Аз му казах, че го обичам. Какво по-хубаво от това. Не виждам смисъл от брака. И двамата сме били женени, няма смисъл да разваляме нещо хубаво“, категорична е певицата.

Вместо да минават под венчило, двамата искат да осиновят дете, но засега са твърде заети за подобна стъпка. Но приемат безрезервно децата на другия от предишните им връзки.

Хилда Казасян: Когато Чочо ми поиска ръката, татко каза: „Взимай я бързо!“ Хилда Казасян обикновено показва всичко, което мисли, защото на лицето й се изписва цялата палитра …Aug 8 2020vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!