Хареса ли снаха №4? Майката на Благой се изцепи за връзката му с Полина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

“Нямам покана за сватбата на Благой. Това си е лично негова работа. Нито ще отрека, нито ще потвърдя за нея. Най-добре е да му се обадите на него самия. Той ще си каже каквото има да казва.“ Това сподели пред „България Днес“ майката на футболната звезда Благой Георгиев Румяна.

Старата любов: Деси Слава и Благой отново заедно / СНИМКИФолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха. За отношенията на двамата се спекули…Jun 10 2022vijti.com

Майката на Джизъса не пожела да коментира в детайли дали, кога, къде и как ще протече сватбата на Георгиев. Благой със сигурност ще покани родителите си на сватбата, категорични са близки до футболиста.

Родителите му винаги  са го подкрепяли и са заставали зад решенията му.

„Не му се меся, ако ще и циганка да ми доведе за снаха. Готова съм да гледам децата му и да помагам. Зарекла съм се да не се бъркам в личния живот на синовете си“. Майката и бащата на бившия футболист вече са се запознали с бъдещата си снаха и са я одобрили.  Според близки до Джизъса и Полина те ще се венчаят официално в края на месец юни във Велинград, родното място на 26-годишната красавица.

Благой е успял да убеди вече бившата си жена Златка Райкова да пусне 3-годишния им син Благой-младши на сватбата, на която да бъде шафер. Запознати твърдят, че този път Джизъса наистина иска да застане пред олтара, тъй като досега го е правил само веднъж с рускинята Есмер.

Най-сетне! Ето я е с 20 години по-младата прителка на Благой Георгиев (Снимки): Изключителен интерес към собствената си персона предизвика Благой Георгиев, след като плю на семейн…May 5 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!