Хакери ли?! „Български пощи“ доставиха мартенички на Цеца Алексова след 75 дни / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Писмо с мартенички, изпратени до кореспондентката на Нова телевизия в Бургас Цеца Алексова от нейни близки, пристигна с два месеца и половина закъснение! Пратката е доставена с гигантско забавяне от „Български пощи“ в Бургас, а куриозното в случая е, че адреса е само на 80 километра от този на подателя.

Социалният министър с приятна изненада за пенсионерите и работещите Приятна изненада за пенсионерите обеща министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков. Пре…May 12 2022vijti.com

За премеждията си разкри самата Алексова в социалните мрежи и удостовери с датата на пощенското клеймо, че мартеничките са били изпратени още на 23 февруари. Идеята явно е била да дойдат преди 1 март, но пристигнали… чак на 9 май. Ето публикацията на Цеца Алексова във Фейсбук.

„Празниците вече не са това,което бяха. Честита Баба Марта! Благодаря ви, „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ“! Благодарение на вашия “професионализъм” ме карате да се чувствам прекрасно и днес 9 май, да ми е отново 1 март.

Ами как да не ги обича човек, пощенска пратка с 4 мартенички, изпратена на 23.02.2022 г изминават скромните 80 км за два месеца и половина. Важно е, че все пак пристигна, защото от миналата година още ги чакам! И да не бяха ви хакнали, вие сами сте се хакнали с тези кадри и темпове! Това от мен. ОСТАВКА – нищо, че го махнаха ръководството…”

Важен призив към пенсионерите, които получават пенсиите си по стария начинНазначеният през миналата седмица временен шеф на „Български пощи“ Богдан Теофанидис призова пенсион…May 9 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!