Фифо от „Игри на волята“ с предизвикателен танц в „България търси талант“ (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Припомняме ви този танц на формацията „Бумбук“ в „България търси талант“. Сред голите до кръста мъже откриваме и Фифо, който е един от участниците в тазгодишния сезон на „Игри на волята“ по NOVA.

Признаваме, че сме изненадани от уменията му, тъй като в „Игри на волята“ се показва като сдържан и премерен участник. Залага повече на индивидуалната игра и не се страхува от  конфронтация с другите играчи, когато не е съгласен с мнението и идеите им. За пореден път поговорката за тихите води, които се оказват най-дълбоки, е отново вярна!

Безстрашният Филип определено показва завидна физическа форма, перфектно тяло и не се срамува да го показва. За това свидетелства и скритият му талант – електроинженерът наелектризира женската аудитория като част от танцовата формация! Оказва се, че Фифо е и доста добър танцьор и определено привлича погледите с танците в стил “Magic Mike”.

Филип е 29-годишен електроинженер от София. Има отличия в пет различни спорта, а хобитата му включват плуване, кросфит, бойни спортове, ски, джетове… Но вероятно никой не подозираше, че срамежливият Фифо има и скрит талант в танците на сцена. Вижте неговото представяне във видеото!

Фифо от „Игри на волята“ с предизвикателен танц в „България търси талант“ (видео)

Вечеря в милионерския дом на Мира от „Игри на волята“: Ето кои новобогаташи й гостуваха / ВИДЕОМира от „Игри на волята“ бе една от най-сърцатите за сезона. Красивата родопчанка сподели, че външно…Dec 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!