ФИФА публикува снимка от съблекалнята на японците след мача с Германия – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ФИФА публикуваха снимка на състоянието на съблекалнята на японците след края на сблъсъка. Отборът на Япония успя да се наложи на Германия с резултат 2:1 в първия си мач от Световното първенство в Катар.

„Самураите“ изоставаха с 1:0 на почивката, но стигнаха до пълен обрат. От ФИФА публикуваха снимка на състоянието на съблекалнята на японците след края на сблъсъка, предаде Флагман.

Играчите на тима дори са имали време да направят оригами..

Привържениците на „самураите“ се погрижиха за чистотата на седалките след мача с Германия

Япония успя да изненада всички и да победи Германия с 2:1 в първия им мач от Мондиал 2022 в Катар. И въпреки че това е един от най-паметните триумфи в историята на страната на изгряващото слънце, феновете им показаха за пореден път отлична дисциплина и възпитание, предаде „7 дни спорт“.

Привържениците можеха веднага след последния съдийски сигнал да се впуснат в празненства за победата, но вместо това се впрегнаха да изчистят трибуните от всякакви боклуци, които са се натрупали по време на срещата.

Това не е първия път, в който японците правят такова нещо – по време на последните няколко големи първенства те сториха същото, а футболистите им винаги оставят съблекалните си изключително чисти и подредени.

Срам и резил: Поредната сватба на футболиста Благой в хотела на тъста и за негова сметка! Ето подробностите: Футболиста Благой Георгиев днес се жени за втори път. Както знаете той е  по-известен с любовните с…Jun 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!