Финалът на „Опасно изкушение“ на 29 май: Кумру и Джанер имат дете; Някой умира

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Големият финал на „Опасно изкушение“ чука на вратата!

Последният 177 оригинален епизод слага край на дългогодишната история и ще бъде излъчен на 29 май (понеделник) в Турция в ефира на канал FOX.

Трейлърът към финала само за два дни бе проследен от 1.5 милиона души в ютюб канала на продукцията.

„Опасно изкушение“ е един от най-дългите сериали в историята на турската индустрия и се излъчва в южната ни съседка повече от пет години.

Драмата стартира на 19 март 2018 г. и с всеки изминал сезон става все по-гледаема.

Въпреки че актуалният в момента шести сезон в Турция продължава да събира висок рейтинг, екипът и актьорите взимат решение да сложат край на историята окончателно.

Дълго време се твърдеше, че продуцентът Фатих Актьой иска да направи и седми сезон, но главните актриси Еда Едже и Шеввал Сам многократно потвърдиха през последните месеци, че шести сезон е последен и сериалът няма да има продължение.

В България „Опасно изкушение“ се позиционира от почти две години в праймтайма на най-гледаната телевизия у нас bTV и събира почти един милион зрители всяка вечер пред екраните.

У нас в момента сме на средата на пети сезон (130 оригинален епизод от общо 177).

Твърди се, че в последната серия един от главните герои ще умре…

Какъв ще бъде краят на „Опасно изкушение“ – зрителите в Турция и по цял свят ще разберат след броени часове, когато в понеделник вечер FOX ще покаже края на една от най-обичаните саги, която продължава да се продава по света и да жъне успехи.

Гледайте промото към финала на „Опасно изкушение“ по-долу…

Източник:Теленовеланюз
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!