Фелдшер и шофьор на линейка изродиха бебе на път към АГ-то

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бебе се появи на бял свят у нас при странни обстоятелства. 35-годишна жена роди в линейка, която я превозваше от село кирковското село Тихомир към болницата в Момчилград, съобщи директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Кърджали д-р Атанас Митков.

На 29 юни в 5 часа сутринта родилката получила болки и роднините й се обадили на тел. 112. На адреса в Тихомир бил изпратен реаномобил с медицински екип, пише novini.bg.

По пътя към Момчилград раждането започнало и се наложило фелдшерът Исмет Юсеин да изроди бебето, а шофьорът на линейката Красимир Каменов му асистирал. Новороденото момче и майката били настанени в момчилградската болница и са в добро състояние.

„Екипът ни се справи перфектно със сложната ситуация и показа изключителен професионализъм“, коментира д-р Атанас Митков. Според него и преди е имало подобни случаи, но пред последните години ражданията в линейки се случвали все по-рядко.

Родители от Пловдив обвиниха медици, че са подменили бебето имРодители от Пловдив обвиниха лекари, че са подменили бебето им. Медиците в родилното отделение запис…Jun 22 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!