Учител с 10 бона от „Стани богат“ остави Злати Йочев без думи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младият български учител Драгомир Дачев, който спечели 10 000 лева в самото начало на новия сезон на „Стани богат“ получи втори шанс да блесне в ефира на bTV. Преподавателят, който изненада публиката на предаването за знания с леко детинското си поведение, показа подобно държане и при гостуването си в сутрешния блок при Златимир Йочев.

Дачев говори без много задръжки за приятелските си отношения със своите ученици. Той леко изненада аудиторията и с това, че беше дошъл в „Стани богат“ с майка си, която явно все още има много силно влияние върху младия мъж.

Най-изненадващата част от интервюто му с Йочев обаче настъпи, когато учителят каза, че е в момента е скаран с целия клас, на който е класен ръководител. Водещият буквално се ококори, като чу за този конфликт. „Не знам някой може да се скара с учител, който се стреми да разнообрази, да разчупи модела на преподаване“, коментира Златимир.

Необичайното в преподаването на Драгомир Дачев е, че той оценява въпросите, на които изпитва учениците си по системата на „Стани богат“. Той ги кара да запомнят интересни факти, а когато децата го питат за какво може да им послужи това, той им казва, че това може да е въпрос за 5 или 10 хиляди лева в предаването с водещ Мишо Билалов.

Точно по тази причина пък учениците провокирали учителя си по история и философия да отиде в най-популярната телевизионна игра. Едно от момичетата в класа пък се подиграло, че Дачев ще отпадне още на сумата 500 лева. Учителят призна, че се е страхувал да не се изложи по телевизията пред учениците, затова колкото по-напред отивал, толкова по-спокоен ставал.

Ето учителят, когото арестуваха заради сексуална връзка с 14-годишна ученичка Следващият случай е по зрителски сигнал – подадоха ни го родителите на 14-годишно момиче. Според се…Jan 27 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!