Ура! Разрешиха и посещението на планините, след като отмениха носенето на маски:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като буквално преди минути стана известно, че министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е отменил носенето на маски на открито, ето че нова блага вест долетя от същия адрес.

СЗО даде Швеция за пример: Швеция е моделът за нормален живот и справяне с коронавирусаСветовната здравна организация похвали Швеция като „модел“ за борба с коронавируса в момент, когато …Apr 30 2020vijti.com

След отпадането на маските на открито, сега от МЗ се възлага на кметовете на общини и на областните управители да създадат необходимата организация за посещение на гражданите във всички национални паркове , природни паркове, планини и други обособени места с паркова среда извън населените места на територията на общините, без да се използва градски транспорт, лифтове и посещения на хижи и туристически обекти.

Заповедта е следствие от среща, проведена по-рано днес, между министър-председателя и членове на правителството с Националния оперативен щаб. В рамките на срещата бяха дискутирани противоепидемичните мерки във връзка с разпространението на COVID-19.

Източник: ЗаЖената

Доц.Петрова от БАН: Коронавирусът не е от Китай! Имаме прототипна ваксина, ще е достъпна за всички Още преди седмици се заговори за българска ваксина срещу коронавируса . Днес това потвърди и доц.П…Apr 29 2020vijti.com

заповед министър

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!