Упорит слух: Цветан Цветанов преговаря за покупка на информационна агенция и радиостанции

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов преговаря за собствеността на агенция и радиостанции „Фокус“, научи ПИК от няколко напълно независими един от друг източници.
Мълвата обикаля усилено държавни ведомства и медии от близо месец. Цветанов контактувал с дъщерята на покойния основател на „Фокус“ Красимир Узунов.
В същото време висши източници от ГЕРБ не потвърждават информацията пред ПИК.
Както е известно, преди няколко, когато бе освободен от постовете си на конгреса на управляваща партия, Цветанов обяви, че създава евроатлантически център на сигурност. Агенция ПИК потърси за коментар самия Цветан Цветанов, но той не вдигаше телефона си.
Тайният зет на Цветан Цветанов: Средната му дъщеря има изгаряща любов с тайнствен младежЦветан Цветанов от 6 месеца се радва на кандидат-зет, научи „Ретро“. Средната от общо трите дъщери н…Jun 19 2019vijti.com

Наскоро в медиите изтече информация, че бившият вече зам.-председател на ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията Цветан Цветанов е останал без спестявания и на гърба му тежели единствено кредити след покупката на новия си апартамент от 240 кв. м. с гараж и ВИП асансьор.
Поне това показва декларацията му за имущество и интереси за 2018 г., подадена пред КПКОНПИ. В нея е отразена замяната на два апартамента и две паркоместа с доплащане от 100 000 лв.
След като е дарил една шеста част от наследствено жилище, Цветанов и съпругата му Десислава вече притежават само един апартамент и нищо повече. Двамата не са декларирали никакви налични пари и банкови влогове, с изключение на депозитите от по 10 000 лв. на двете им по-големи деца, декларирани в предишни години.

Цветан Цветанов изплаща кредит от 50 000 лв. и има кредитна карта с лимит от 20 000 лв.
Годишната данъчна основна от трудови доходи на семейството е 85 286 лв. на съпруга и 37 403 – на съпругата. Цветанов е взел допълнително 24 000 лв. от т.нар. представителни разходи в НС и отделно 33 600 лв. доходи извън тези от парламента.
Лидерът на БСП Корнелия Нинова и съпругът й Митко са закупили лек автомобил Акура 2008 за 15 000 лв.

Той има кредитна карта с налични 10 000 евро и 11 656 лв. на влог, а тя – само 4 372 лв. и 15 евро в банки от заплати, които са декларирани в предходни години. Нейната годишна данъчна основа от трудови доходи е 64 194 лв., неговата – 74 211 лв. Нинова е получила 26 093 лв. представителни от парламента и е описала разходите по пет командировки, платени й от НС на БСП.
Източник: ПИК
Цветан Цветанов проговори за новия си апартамент с асансьорПредседателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проговори за апартамента с асансьор, за който медии разт…Mar 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!