Унизеният от шеф Ангелов Венелин замина за Англия и отвърна на удара

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Унизеният от шеф Ангелов Венелин замина за Англия и отвърна на удара
Той го направи по изключително деликатен начин, а не както сме свикнали у нас.

Венелин от Бургас, който живее в Англия, беше един от най-интересните и запомнящи се участници в Хелс Китчън в този сезон.

С предимствата и слабостите си, той при всички случаи ще остане в съзнанието на зрителите като най-голямата жертва на униженията, които раздава шеф Анжелов.

По ирония на съдбата, именно среща с кулинарния майстор в друго предаване и в друга телевизия, става вдъхновение за Венелин да се амбицира да влезе в кухнята и да търси там призванието си.

Бургазлията обаче вече е част от историята на Кухнята на ада и след изгонването си е пак във Великобритания.

Този сезон шеф Виктор Ангелов подложи почитателя си на отвратително унижение, като му изля соса на главата пред очите на огромната аудитория на предаването.

„Рухнах!“, така описа с една дума усещането от гаврата Венелин в онлайн интервю по Нова телевизия.

Той премълча дали след унижението шеф Ангелов все още остава авторитет за него.

Самото мълчание обаче казва повече от всички думи.

За зрителите стана ясно, че шеф Ангелов и арогантността му са прекалени, а Венелин не заслужаваше това.

Българинът обаче призна, че е участвал в приготвянето на тристепенно меню за Гордън Рамзи, създателят на формата Хелс Китчън и това е минало далеч по-добре.

„Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи“, каза в ефир българинът, който след поредния горчив урок смята да се завърне като професионалист в кухнята. Венелин разказа, че има пълната подкрепа на семейството си, които знаят, че за него участието в Хелс Китчън е било много важно и емоционално.

Шеф Ангелов е щастлив-Живее в хармониия и разбирателство, с модел-Снимка Жената на шеф Ангелов се казва Наталия и е до него от много отдавна, като всячески се стреми да се …Mar 16 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!