Ужас наяве: Меган Маркъл загива в катастрофа като принцеса Даяна! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Меган и Хари – тази светска двойка винаги е в центъра на някой скандал или най-малкото – драма, достойна за филмов сценарий. Поредния скандал, който спретнаха херцозите на Съсекс , е заради филма, наречен “ Хари и Меган: Бягство от двореца „.

И британци, и фенове на кралското семейство са шокирани особено от първите сцени, в които Меган умира при подобни обстоятелства като принцеса Даяна , пише „Труд“.

Зрителите определиха филма като долнопробен и отвратителен заради сцените, в които Меган губи живота си в автомобилна катастрофа в самото начало, което напомня за трагичната смърт на майката на принц Хари.

Сладко отмъщение: Кралицата лиши Меган Маркъл от всички титли и вече не е принцеса (Снимки): Интересен факт излезе наяве малко след раждането на второто дете на  Meгaн Mapĸъл и принц Хари. От …Jul 3 2021vijti.com

Меган и Хари Бягство от двореца

Прожекцията все още не е започнала, но вече е ясно, че напускането на Хари и Меган на кралския дворец, след като станаха родители на сина им Арчи, ще бъде в центъра на сюжета.

В началните сцени актрисата, която олицетворява херцогинята на Съсекс, лежи на земята до преобърната кола, заобиколена от фотографи, докато актьорът в ролята на принц Хари си проправя път през тълпата.

Меган го моли да й помогне, но в този момент той се събужда от кошмара и вижда до себе си Меган и малкия Арчи.

Феновете на кралското семейство са зашеметени от тези сцени поради приликата им със същинската смърт на майката на Хари – принцеса Даяна.

Вижте порасналия принц Арчи на разходка с бременната Меган Маркъл (Снимки): Кадрите, на които се вижда синът на Меган Маркъл и принц Хари , са изключително редки. Двамата не …Apr 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!