Ужасяващи разкрития: Ето какво е направил Мирослав, за да хване Мария

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много нови разкрития изтичат в мрежата, след като стана ясно, че Мирослав, третият съпруг на Мария, е проявил домашно насилие към нея във вечерта на 21-ви март. Най-страшното обаче е, че това далеч не е бил първият път, в който фолкдивата е била жертва на психически и физически тормоз от негова страна.

Къде е истината, самата Мария така и не разяснява публично, като е оставила органите на реда да си свършат работата, но слуховете са наистина ужасяващи.

Според източници, следовател от столичната полиция, чието име не се споменава, дъщерята на Мария – Марая не е станала свидетел на физическото посегателство на 21-ви март, но е била очевидец на звучен шамар, който певицата е получила от Мирослав точно на Бъдни вечер, а причината отново била жестоката му ревност.

Нещо повече – той направил всичко възможно, за да знае къде е Мария във всеки един момент и да има достъп до личната ѝ кореспонденция. Това се случило, като поставил подслушвателни устройства в телефона и автомобила ѝ. Фолкдивата разбрала, че Мирослав получава в реално време всички съобщения и обаждания към нея, след като оставила телефона си на ремонт.

А устройството в колата си открила сама случайно, а ревнивият ѝ съпруг обяснил, че не го е сложил, за да следи нея, а заради опасения, че автомобилът може да бъде откраднат от някого, пише „Марица“.

Цвети полудя като видя Мария в кухнята, шеф Ангелов не издържа, думна я в главата.кадри Нова телевизия: Мария изненадващо влезе в Хелс, Цвети полудя и го отнесе от шеф Ангелов Изнена…Apr 5 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!