Тя роди четиризнаци на 65, въпреки, че вече имаше 13 деца! Ето как изглежда семейството днес (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Все повече жени доста над средната възраст се решават да станат майки. Вярно, това крие много рискове, но съвременната медицина успява да направи мечтата им реалност. Повечето жени в напреднала възраст поемат риска с късното забременяване само и само да познаят щастието на майчинството. Някои от тях са се опитвали да забременеят в продължение на много години, но късметът им се усмихва чак в напреднала възраст. И въпреки забраните на лекарите и противопоказанията, жените са готови да дадат живот на детето си.

Жена спря дъха на медиците, като роди тризнаци и след ДНК-анализа всички бяха доста озадачениМлада жена от Ливърпул изуми лекарите по света, след като успя да роди еднояйчни тризнаци. Раждането…Nov 28 2018vijti.com

Случаят, за който ще ви разкажем днес, обаче, е различен. Германката Анегрет Раунинг решава да стане майка на 65-годишна възраст. Заслужава да се отбележи, че жената вече има 13 деца на възраст от 44 до 10 години. Жената има и 7 внуци.

многодетна майка

Г-жа Раунинг решава да пристъпи към процедура ин-витро. Лекарите, разбира се, са против, защото на нейната възраст раждането е противопоказано. Това може да доведе до проблеми със здравето на майката и детето. Но Анегрет остава непреклонна. Германката признава, че най-малката й дъщеря, която е само на 10 години, мечтае за братче или сестриче. Лекарите не успяват да я разубедят и затова провеждат процедурата за изкуствено осеменяване.

Анегрет работи в училище като учител по английски. Жената сама отглежда и издържа децата си и едно бебе в повече не би й било в тежест.

майка на четиризнаци

Жената обаче не е очаквала, че вместо на едно дете ще стане майка на четири! Така тя влиза в Книгата на рекордите на Гинес като най-възрастната майка, родила четиризнаци.

възрастна майка

Сега жената отглежда дечицата си, а по-големите деца й помагат и я подкрепят във всичко. А четиризнаците вече са на три години.

За 76 години тя ражда 69 деца! Историята на най-многодетната майка на всички временаДнес повечето от нас имат или ще имат само 1-2 деца, в миналото много хората са имали по 5 и повече …Oct 24 2019vijti.com

Източник:зажената.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!