Тя е една от жените на Коко Динев, родила му е дъщеря, а днес става на 42

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Попфолк певицата Анелия днес отбелязва своя 42-годишен рожден ден. За над 20-годишна творческа кариера Анелия е сред българските изпълнители, които са спечелили най-много и едни от най-престижните награди за музика, красота и стил.

Тя е родена в Стара Загора, в семейството на Светла и Георги Атанасови. В рода на Анелия по майчина линия има музиканти, а дядовците й са гайдари и тамбуристи. Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас.

В началото на февруари 2003 г. започва връзка, на 10 май същата година се сгодява, а на 1 юни се омъжва в София за бизнесмена Константин Динев. Венчавката на младото семейство се извършва в църквата „Света Неделя“, кумуват им Мая и Георги Илиеви. Динев продуцира няколко попфолк албума, подкрепя финансово концерти, фестивали и турнета на съпругата си.

От август същата година Анелия спира временно с участията поради бременността си. На 29 декември 2003 г. се ражда дъщеря й. Кръщават я Ивон, на бащата на съпруга й Иван. Към днешна дата Ивон е вече пълнолетна самостоятелна млада дама, която е наследила изцяло красотата на майка си.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!