Тяло на жена е намерено на Витоша в района на хижа „Алеко“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тялото на жена е намерено в планината Витоша в района на хижа „Алеко“. Това съобщиха за Агенция „Фокус“ от пресцентъра на МВР. Тялото е намерено около обяд днес. Самоличността е установена. Жената е била обявена за издирване на 31 декември. По първоначални данни става дума за самоубийство.

Ето го 18г. убиец ,Заклал момичето в ГаличеЗаподозряният и задържан в ареста Аксел Олеков е направил пълни самопризнания пред разследващите на …Jan 12 2020vijti.com

На място се извършва оглед. Припомняме, че в навечерието на Нова година безследно изчезна 33-годишната Калина. Тя бе обявена за издирване в полицията, а приятели и колеги започнаха да търсят информация за нея във Фейсбук.

Преди дни стана ясно, че случаен гражданин е намерил колата й в подножието на Витоша, откъдето има пътека към Алеко. Засега не е обявено официално дали откритата днес жена е Калина.

Източник: ЛУПА

Двама непълнолетни са арестувани за касапницата в ГаличеДвама души са задържани за жестокото убийство на 18-годишното момиче във врачанското село Галиче. Дв…Jan 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!