Тъжно! Почина Нели Павлова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Академичното ръководство на Медицински университет – Пловдив изказва най-искрени съболезнования по повод кончината на Недялка Иванова Павлова-Манчева.

В продължение повече от 40 години Нели Павлова е треньор по волейбол – мъже и жени, и работи в Секцията по физическо възпитание и спорт на МУ-Пловдив.

Нели Павлова има значим принос за развитието на студентския спорт, както и за успехите на нашите студентски отбори, завоювали редица първи места, медали и купи от национални състезания и първенства.

По нейна инициатива и ръководство отборите на МУ-Пловдив всяка година участваха в мащабни спортни събития като Националния студентски шампионат, Националната универсиада и Националните летни студентски игри, в които винаги печелеха призови награди.

Отдадена на работата си, винаги позитивна и ентусиазирана, Нели Павлова ще бъде запомнена от всички колеги и студенти със своята човечност, скромност и сърцатост.

Медицински университет – Пловдив изказва съболезнования на семейството, близките, колегите и на всички, които обичат и уважават Нели Павлова! Тя остава да живее в нас!

Дълбок поклон!

Краси Кръстев написа пост, че ще умре и починаКадър Краси Кръстев, ФБ Неописуема трагедия с успял българин в Германия. Известният Краси Кръстев, к…Feb 15 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!