Тъжно, но мъдро: Шеф Виктор Ангелов се раздели с любовта на живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Виктор Ангелов, който зрителите на Нова телевизия гледат в шоуто „Hell’s Kitchen“, се е разделил с колекцията си от ретро коли.

Кулинарят, непреклонен в критериите си за професионализъм и майсторство в кухнята, имал десетина ретро автомобила, събрани за 10-12 години.

Шеф Виктор Ангелов се стяга за сватба – ето дамата на сърцето му (Снимки): Шеф Виктор Ангелов може и да изглежда строг и неприятен в шоуто Hell’s Kitchen, но в живота топ-го…Mar 6 2020vijti.com

Много се наслаждавал на идеята, че ги притежава, но всъщност нямал време да им се радва, тоест да ги кара. Затова неотдавна взел практичното решение да се раздели с тях. Взел си нови три коли в брилянтно състояние, както обясни наскоро. Има време и за трите и им се радва.

Шеф Виктор Ангелов взел това решение не само защото нямал време да се радва на ретро колите си, но и защото смята, че реставрирането на автомобили отминава и скоро съвсем няма да има, защото ще е непосилна задача, пише „Уикенд“. В града той и жена му се движат с електромобили, защото е по-практично.

Шеф Виктор Ангелов с нови проекти с някои от участниците в „Хелс Китчън“, разказа интересни неща за Веселина ЧилеваШеф Виктор Ангелов разкри какво се случва след „Хелс Китчън“. Само преди няколко дни завърши поредни…Jun 6 2019vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!