Тъжно: Антония Петрова заличи самата себе си с много ботокс и хиалурон! Ето как изглеждаше доскоро – разликата е космическа (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жалко е това, което се случва с лицето на бившата „Мис България“ Антония Петрова-Батинкова . Макар и винаги да е била недолюбвана и критикувана, до преди 3-4 години тя поне изглеждаше естествено – спомнете си само сватбените й снимки с Ивайло Батинков.

Тоца сватба

За съжаление само за няколко години Антония успя да стане рекордьор по броя на пластичните операции и други знайни и незнайни интервенции, които е правила върху лицето си – до степен, че в момента няма нищо общо с начина, по който изглеждаше някога.

Това си е чиста проба „заличаване“, при това – доброволно! Най-трагичното от всичко е, че тя очевидно е сляпа за начина, по който изглежда в очите на другите и смята себе си за нещо като полубожество.

Може би самочувствието идва пропорционално с количеството хиалурон и ботокс, което бившата миска инжектира редовно в лицето си, но много се надяваме, че в най-скоро време Антония ще се осъзнае и ще спре с корекциите, преди да последва примера на някои световни звезди, които днес са обезобразени от прекалено честото прибягване до корекции.

Е, защо да не си припомним как изглеждаше съпругата на Ивайло Батинков в дните, когато изгря на хоризонта.

Знаем, че първата й поява пред медиите беше с конкурса Мис България, където грабна короната, но се и окичи с титлата Мис Крокодил, дадена й от зрителите.

Антония Петрова Мис

Оттам нататък следваха любови, сватби, разводи, скандали и хвалби, много хвалби, с които не спира и до днес. Тоца вече има две деца, момчета, от Батинков и не престава да публикува снимки от това къде ходят на почивка, до това какво ядат вечер.

Антония Петрова преди корекциите

Темата сега обаче е визията й – както се вижда, Антония изобщо не е Антония, а нещо, което отдавна вече не помним. Устните, скулите, брадичката, очите дори са й различни. Камо ли напоследък, когато се е юрнала да се прави на Мара Отварачката и едва си затваря плътно устата от килограми хиалурон.

„Не след дълго може и Андреа от Бургас да конкурира, ама това е то Тоца. Тя е на принципа – смешна да съм, ама модерна да съм“, коментират потребители в нета.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!