Тъжният край на една голяма любов! Наша любима двойка се раздели окончателно след 30 години заедно (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовта е търпелива, прощаваща, но когато раните са повече от усмивките, дори най-голямата любов може да угасне… Точно това се случи с една от любимите ни светски двойки.

Това е тъжният край на една гояма любов. 30 години заедно, 30 години тя го обича, той я наранява, тя му прощава и всичко се повтаря. Омагьосаният кръг не спираше да се върти и върти, като за малко да докара лудост на Радина Червенова. Тя обаче сложи край. В най-неочаквания момент. Сега и завинаги.

Радина и Коко

Една от най-известните ни водещи се раздели окончателно с мъжа, когото винаги е обичала и вероятно още обича – Коко Каменаров. Но избра себе си пред него, отказвайки да се превръща в амеба, търпяща хойканията му. А те са безчет. Очевидно Каменаров страда от това заболяване, защото женкарството е доказано заболяване и в Америка се лекува в клиники.

Преди дни Коко бе заснет с поредната си млада любовница – атрактивна брюнетка. Снимките изтекоха в нета и очевидно са били катализатор за решението на Радина, която понесе много. Тя прости на мъжа си дори, когато я заряза и отиде да живее със сестрата на Гергана Паси. После той се върна обратно и тя го прибра…

Червенова и Каменаров

„Връзката ни с Коко е някаква магия, ние се обичаме като в първия ден. Да, имали сме трудни моменти, но аз съм простила, говорили сме много. Надявам се и той да може да си прости“, казваше преди време в интервю Червенова.

Сега обаче се съмнява в това. „Аз не мога да прощавам повече, дано той успее да го направи към себе си някой ден“, споделила красивата водеща пред свои приятели тези дни, пише Клюки.бг.

Радина Червенова

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!