Трогателна изповед на бащата на убитите деца в Сандански за рождения ден на Васко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трогателни думи написа в профила си във фейсбук бащата на двете убити деца в Сандански. На 19 ноември 2020 г. 5-годишният Васил и 3-годишната Ивон бяха намерени мъртви в дома им, а майка им Кристина Дунчева арестувана и обвинена в жестокото престъпление.

Ивон е родена на 7 февруари 2017 г.  и вече трябваше да е на 4 г. Васко пък на 23 юни трябваше да навърши 6 г.

Бащата на издъхналата в болница 15-годишна Зейнеб: Там я умориха!Окръжната прокуратура в Сливен се самосезира по репортажи в медиите и постанови проверка по повод см…Jun 24 2021vijti.com

Ето какво написа баща им по повод рождения ден на Васко:

„Честит рожден ден сине!

Днес трябваше да станеш на 6г.

Днес трябваше да бъде празник!

Нося те в сърцето си.Там до сестра ти!

От там никой и нищо не може да ви вземе.

Синът ми Васил остана завинаги на 5 г.,а дъщеря ми Ивон на 3 г.Всички знаят как и защо!

Щеше ли днес да бъде празник,ако съдийката, към която се обърнах за помощ и с молба за незабавна защита на децата ми си беше свършила работата с цялата отговорност и сериозност,която се изисква в такива ситуации?!Щеше ли Васил,да стане днес на 6,ако от социални грижи гр.Сандански,бяха реагирали адекватно и своевременно,тогава,когато многократно се обръщах за помощ към тях?!

Щяха ли да са живи децата ми,ако институциите работеха в полза на децата?!Не в полза на майката,не в полза на бащата,а в интерес и полза НА ДЕЦАТА!

Категорично-Да!

Защо не се задвижихте тогава,когато молех за помощ и съдействие?Защо се задвижихте едва,когато децата ми станаха жертва на майка си?Защо не се вслушахте в думите и молбите ми?Помните ли как ме убеждавахте,че децата са на сигурно място-при майка си?!

Къде са сега???Нали според Вас,бяха на сигурно място?Къде са?

Днес трябваше да бъде празник!Днес Васил трябваше да стане на 6,но остана завинаги на 5….

Честит рожден ден сине! Обичам те! „

Деси Бакърджиева пред Мон Дьо: Наистина родих, бащата на детето починаДеси Бакърджиева с разтърсващи и дълбоко емоционални разкрития за скорошната й бременност и огромнат…Jun 19 2021vijti.com


Източник: 24 часа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!