Трима тийнейджъри са арестувани заради кашляне в лицето на възрастна жена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трима тийнейджъри са били арестувани, защото един от тях се изкашлял в лицата на възрастна двойка, съобщава DailyMail. Младежите били задържани след скандал в Хитчин, графство Хертфордшир. Кавгата станала на местния пазар. Освен кашлянето един от младежите ударил възрастната жена и й насинил окото.

Италиански свещеник почина от коронавирус, след като даде респиратора си на по-млад пациентИталиански свещеник е починал от коронавирус, след като се e отказал от респиратор, който енориашите…Mar 25 2020vijti.com

И двете прояви са наказуеми, особено в условията на пандемия от коронавирус. Възрастните хора са най-уязвими към заразата. От няколко дни във Великобритания има стриктни изисквания за спазване на дистанция от 2 метра. Затова тримата са били задържани по подозрение в нанасяне на телесна повреда. Те са на 19, 18 и 16 години.

Възрастната жена е била откарана в болница за преглед. Малко по-късно е освободена за домашно лечение. Колата й също е повредена.

След разпит тримата младежи също са освободени. Полицията издирва свидетели на инцидента.

За Бога, българи, не хващайте коронавирус – няма къде да ви лекуватЗа Бога, българи, не боледувайте от КОВИД-19 – няма къде да ви сложат. При 202 случая на заразени с …Mar 24 2020vijti.com

Източник: DailyMail

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!