Тримата загинали младежи с „Ягуара“ са футболисти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Загиналите младежи край село Руйно са били футболисти.
Продължават да се борят за живота на пострадалото в днешната тежка катастрофа 17-годишно момче.

Младежът първо е бил транспортиран до МБАЛ – Силистра, но после с линейка е превозен във Варна, пише dunavmost.com.

20-годишният пътник, който се е спасил по чудо, е излетял от колата секунди след като тя се е преобърнала. По информация на „Кворум Силистра“ той е успял да се прибере пеша до село Вокил, за да извика помощ. Има информация, че петте момчета, пътували в „Ягуара“ са от споменатото село.

Припомняме, че пътнотранспортното произшествие е станало днес около 05:00 часа в близост до село Руйно. Лек автомобил „Ягуар“, управляван от 39-годишен, на завой е напуснал платното и се е преобърнал в крайпътна нива. Водачът и двама мъже – на 22 години и на 30 години, са загинали на място.

В процес на изясняване са причините за произшествието.

По-късно от медията допълниха, че тримата млади мъже, загинали тази сутрин край Руйно, са били футболисти в Областното футболно първенство.

Двама са били състезатели на ФК „Галактиката“ с. Черник, а едното момче е играло във ФК „Добруджа“ село Искра.

По молба на ръководството на футболния клуб от село Черник утрешния мач в село Чернолик с местния отбор е отложен.

Всички мачове от Областното футболно първенство на 8 и 9 октомври ще започват с минута мълчание в памет на загиналите футболисти.

Областният председател на БФС-Силистра Георги Нарлев изказва своите съболезнования на роднините и близките на починалите футболисти и благодари на треньора на Чернолик Левент Ремзи за проявеното разбиране.

8 млади футболисти загинаха след падане на автобус в рекаОсем футболисти от един от младежките отбори в Гана загинаха при тежка катастрофа, съобщи Sports Wor…Sep 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!