Трагедия! Намериха обесени мъж и жена в „Меден рудник“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димо и Янка оставили предсмъртни писма за роднините си, в които описали защо са взели това крайно решение, предаде Флагман. Намериха обесени в дома им възрастна двойка от жк. „Меден рудник“. Това са 88-годишният Димо и 86- годишната му съпруга Янка, научи Флагман.бг от свой източник. На грозната сцена се натъкнали съседско семейство, които всяка сутрин се събирали на пейката пред къщата на съпрузите на ул. „Септемврийци“ в „селото“.

Днес обаче от възрастните хора нямало и следа. Малко по-късно дошлият на място полицейски екип установил, че Димо и Янка са сложи ли край на живота си, като късно снощи са направили примки и са се самоубили. Съседи разказаха пред Флагман.бг, че бабата и дядото били добри хора, но вече им дотежавал пенсионерският живот.

Всъщност, това е не е бил първият опит за самоубийството на възрастната двойка. Преди няколко дни Димо и Янка опитали да се задушат с газ, като оставили отворена газовата бутилка в кухнята. Това обаче съседи успели да ги спасят.

Източникът на Флагман.бг каза още, че бабата и дядото са оставили предсмъртни писма за роднините си, в които са описали подробно защо са взели това крайно решение да ги напуснат завинаги.

5 симптома на инфаркт, които могат да изпитат САМО жените: Не е тайна, че инфарктът е причина за смъртта на много хора. Никой от нас обаче не знае предварител…Oct 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!