Трагедията е неописуема! Погребват в момента Денис. Майка му се срина. На мястото Цеци Лудата глава с охрана. Сочат го

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В момента е погребението на талантливият поп фолк изпълнител Денис Теофиков, чиято загуба потресе цялата музикална гилдия, предаде Блиц. За да го изпратят в последния му земен път се струпаха много близки, колеги и приятели на Централните софийски гробища.

Смазана от болка, майката на младия изпълнител се срина и припадна. Денис бе изпратен по обичаите на Евангелието, като през цялото време звучеше музика.

Скандални чатове разкриват тормоза, на който Денис Теофиков е бил подложен (Снимки)Броени дни след като внезапната смърт разплака и разбуни духовете на феновете на 21-годишния Денис Т…Oct 28 2021vijti.com

Да го изпратят бяха дошли и много колеги от поп фолк бранша, сред които Емануела, Джордан, Джулия, Кристиан Кирилов, Данна, Илиян, Антонио, Александър Робов, Емрах Стораро.

До ковчега е и приятелката на Денис – Алекса, която плака безутешно през цялото време.

На погребението е и Цеци Лудата глава, към когото има упреци, че е тормозил младия изпълнител. Той бе придружаван от солидна охрана, явно притеснен от реакциите към себе си, които продължиха и по време на изпращането на Денис. Колегите му от поп фолк жанра не спираха да го сочат с пръст, определяйки присъствието му като „наглост“.

Да го изпрати в последния му земен път на погребението дойде и мъжът на поп фолк звездата Емилия – Жорж Башур, който плати и погребението на младото момче.

Благороден жест: Емилия поема разходите по погребението на Денис Теофиков (Снимки): Потресената от ненавременната смърт на 21-годишния тийн-идол Денис Теофиков поп фолк гилдия откликн…Oct 28 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!