Трагедията до Пловдив: Медицинската сестра, блъснала детето, оказала първа помощ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

69-годишната медицинска сестра, блъснала 5-годишното момче в пловдивското село Ръжево Конаре, няколко минути се е борила да спаси живота му, оказвайки първа помощ. Това каза пред „Марица“ кметът на населеното място Димитър Гинов. „Жената, която била зад волана, е уважавана и почитана медицинска сестра в селото.

Младоженци, облечени като принц и принцеса, приковаха погледите на пловдивчани Булка като принцеса прикова погледите на пловдивчани. Младоженците позираха заедно за сватбена фо…Jul 10 2021vijti.com

За нещастие има такива моменти, като този вчера. Случват се и на най-добрите хора. Самата тя е оказала първа помощ след инцидента, поела е голяма част от доболничната помощ. Всичко е станало много бързо. Тя е карала с не много висока скорост. Детето е изскочило и попаднало под гумите на колата“, обясни Гинов.

По думите му жителите на селото са потресени, тъй като подобен инцидент не е често срещано събитие там, още повече когато жертвата е дете.

„Има няколко семейства от Сливенско от малцинствата, които са временно пребиваващи тук за сезонна работа. Наели са къщи тук, по цял ден работят, а децата остават безпризорни“, каза още кметът на Ръжево Конаре.

69-годишната медицинска сестра е арестувана от полицията след тежкия инцидент. Момчето е починало на път за болницата.

Източник: Марица

Борисов бе посрещнат с възгласи “Кюл-че-та” и “Чек-ме-дже-та” в Пловдив – ВИДЕОБойко Борисов не можа да избяга от „всенародната любов“ Сега гледах един лайф… Лоша работа.  Пред п…Jul 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!