Топ ясновидката Фидес Хюсеин: Румен Радев триумфира, а Борисов го чака ужасяващ край!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя е родена в Шумен, а пророческата си дарба получава още на седем години. На 11 вече е прочута далеч. Целия си живот е посветила на ясновидството, приемайки по осемдесет човека на ден. Баща й е палестинец, майка й е българка, а от дядо си Фидес наследява божествената дарба да наднича в бъдното. Старецът, освен ясновидец, е бил и знахар.. През 1973 г. Ванга казва: „Мен ке ме наследи момичка от Шумен, ма тя е още мънинка. Ке стане девойка, ке бъде нова Ванга.“
Почти няма политик, който не е преминал през всевиждащия поглед на Фидес. Търсели са я за помощ както от полицията, така и типове с престъпни занимания. Потърсихме известната пророчица да прозрем в онова, което ни очаква.

Прочут ясновидец ни изправи косите: Много тежка криза ни удря през юли 2021-а Известният в цял свят полски ясновидец и парапсихолог Кшищоф Яковски заяви на живо, че през лятот…Mar 5 2021vijti.com

–    Фидес, астролозите твърдят, че тази година ще е много страшна заради съвпада на три планети в Козирог, каквато е България, и че ще се случват неочаквани събития. Какво ще изживеем, според виждането ти?

–    Аз в зодии не вярвам, не ги разбирам. Аз книги не съм чела, нямам ученически години, нямам детство. Но винаги казвам: България е един райски кът, но не можаха да го направят. Нашият народ е в стрес, в депресия. Аз не виждам здрави хора и това много ме притеснява. Има кой да ни пази отгоре, няма да имаме бедствия и катаклизми, но нямаме добри управляващи.

–    Отива ли си десетгодишното управление на Борисов след всички скандали, които се случват непрекъснато?

–    Разбира се, че си отива. Мен ме обвиняват, че съм го защитавала, затова не пишат за мен. Но Бог си знае работата, от мен нищо не зависи.

–    Кога ще има избори?

–    Аз съм го казала в една стития преди няколко години. За да имаме ново управление, премиер ще дойде от чужбина. Нашите деца и внуци ще го видят. Ще е българин.

–    Кога?

–    Скоро, скоро! 2024 година ще започнат да се връщат българите от чужбина.  България ще се оправи изцяло едва през 2048 година, но ние няма да го видим.

–    Служебно правителство ли ще има, или това правителство ще си изкара мандата още една година?

–    Ще го изкара, няма да има служебен кабинет.

–    Как ще завърши огромният скандал  с къщата на Борисов в Барселона и ще има ли последици за премиера?

–    Отговорът ми е: Ще има последици. Испанските служби няма да оставят така нещата. Едно стадо само останахме. Абе, оправи народа си, направи България като Дубай, с емирства – виж хората какво правят, махни стреса му, нали гласуват за теб?

–    Кога ще влезем в Еврозоната и какво ще се случи с парите на хората? Ще има ли сътресения, инфлация, повишаване на цени?

–    Ще влезем в рамките на година, две, три. Според мен в началото ще има криза, но после нещата ще се оправят. Ще се намесят чужденци, хора отвън. Ще има много отворени работни места, но не от българи, а от чужденци.

–    Каква ще е съдбата на Турски поток, ще бъде ли спрян от американците през България?

–    Американците няма да закачат България. Винаги съм казвала, че не виждам САЩ с добър край. Америка ще изчезне, мила. Америка с хиляда процента ще изчезне, а не със сто. Светът се върти около тях. Те убиха животните – каквото казват от Америка, това правят нашите. Заради американския внос стана всичко. Всичко е заради икономически интереси.

–     Вярно ли е ,че днес изплащаме кармата от времето, когато комунистите са убивали невинни в лагерите?

–    Че имаме карма, имаме. Няма богати, няма бедни – всички са в депресия. 20% са богаташите, 40% са в средно положение, останалите са бедни, много бедни. И се чудя, защо богатите не са състрадателни? Защо не помагат на нуждаещите се? Аз няколко години съм хранила деца в училищата. Каквото ми е дал Господ, съм го дарила на деца в оздравително училище. Когато даваш едно, получаваш седем винаги. Това е кармата. Всичко зависи от онова, което правиш, от делата. Човек трябва да е духовен, да има поне малко вяра, а не само де се интересува от парите.

–    Ще бъдат ли наказани политици и олигарси, които ограбиха българския народ?

–    Ще бъдат наказани. Някой от тях са възрастни, но децата им ще страдат. Невинните ще плащат.

–    Ще има ли втори мандат президентът Румен Радев?

–    Да. Ще има.

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа силаАко се кандидатира, Румен Радев ще спечели втори мандат, казва гадателят Визитка: Божидар Караджов…Jan 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!