Топ звезди на „Пайнер“ се готвят за кметската кампания на Милко Калайджиев, жена му обаче не е доволна от кандидатурата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Топ пайнерки се готвят за кметската кампания на Милко Калайджиев
Топ звезди на „Пайнер“ са в трескава подготовка за кметската кампания на Милко Калайджиев – пише в. „Уикенд“. Предположенията, че някои от най-известните певици ще подкрепят политическите амбиции на колегата си се появиха още щом се разбра за кандидатурата му за кмет на Свиленград. Милко, който ще празнува 68 години на 23 септември, ще се включи в надпреварата, подкрепен от ДПС и в първите си интервюта загатна, че кампанията му ще бъде много музикална – отбелязва изданието.
Милко Калайджиев: Аз ще съм най-усмихнатият кметПопфолк иконата още мисли дали да каже „Да“ на ДПС и дали да играе на местния вот в Свиленград Една …Sep 8 2019vijti.com

И как иначе, Мустака на републиката, както го наричат, има зад гърба си 25 години стаж на сцената и 200 песни.
„Цяло творчество, което колкото и да бъде плюто, все пак остава“ – изтъкна Милко и припомни, че е стартирал кариерата с в поп музиката, след което се е ориентирал към фолка.
И без да го казва, в бранша се знае, че всички ще се хвърлят в негова подкрепа. Милко е всеобщ любимец. Никога не е бил замесван в интриги и никога не е имал обтегнати отношения или пререкания с колеги.
Милко Калайджиев признава обаче, че жена му не била много въодушевена от идеята да се кандидатира за кмет. Все пак обичаният певец получил подкрепата и от съпругата си, както и от синовете си, а и от всички свои приятели.

„И да стана кмет на Свиленград, ще продължа да пея. Не мога да предам почитателите си, които очакват да ме виждат на сцената.“
Певецът признава, че очаква широка подкрепа и от други политически партии.
„Някои хора си мислят, че като фолкпевец спя до обяд и само пия кафета. Истината е, че са ми нужни само два часа сън, за да съм ефективен на следващия ден. Затова и няма да имам проблем да пея до 5 ч. сутринта в дискотеката и след това да отида на сесия на общинския съвет“, заяви Калайджиев, който добави, че от години следи политическия живот у нас. Засега се ограничава откъм гръмки обещания, макар че има идеи за промяна в любимия си Свиленград.
Милко все още няма планове за предизборната си кампания, но посочва, че вероятно ще заложи на концерти пред избирателите си, ще покани и свои колеги от бранша да пеят в негова подкрепа.
По думите му вземането на решението му отнело около 10 дни.
„За 25 години съм се доказал вече, имам над 200 песни, имам творчество, което, колкото и да бъде плюто, все пак остава. Аз ще съм усмихнатият кмет, защото ми писна да гледам начумерени физиономии сред политиците. Щом се срещаш с хората, трябва да си усмихнат“, каза още Калайджиев, който обеща да бъде все така дисциплиниран.
Източник: Разкрития.ком
Официално: Милко Калайджиев е кандидат за кметМилко Калайджиев е кандидатът на ДПС за кмет на Свиленград. Това заяви председателят на партийната с…Sep 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!