Топ водеща в бТВ се развежда след 20 години брак?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жени Марчева обиколи курортите из страната и Гърция това лято, но без мъжа си Мартин.

Бизнесменът отсъства от снимките на тв звездата и двете им дъщери от техните почивки, които пътешествали по женски. От началото на лятото телевизионерката е отмаряла в спа хотел в Панагюрище, във вила в Гърция, на язоври „Кърджали“, в Тететвен, Сапарева баня и Рилските езера. От всяка дестинация Жени е споделила красиви снимки, на които позира сама.

За пропукванията в отношенията им с мъжа й се говори отдавна, като неведнъж името на журналистката е било спрягано в извънбрачни любовни афери. Въпреки слуховете, те успяха да закрепят семейната идилия до това лято, когато бизнесменът е като изрязан от живота на звездата. Той винаги е бил на заден план, тъй като Жени е пословична със своя кариеризъм и почти не изпълнявала задълженията си на съпруга. Тя неведнъж е признавала, че никога не е готвила, а за домакинството се грижел изцяло мъжът й. Ползвала и услугите на помощнички.

Жени и Мартин са семейство от 20 години, пише „Хотарена“.

Красива синоптичка и тв водеща в БНТ вдигна сватба за чудо и приказ СНИМКИБившата синоптичка на Нова телевизия и настояща водеща по БНТ Нора Шопова мина под венчилото. Красав…Aug 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!