Тома Белев: Раздават по 20 лв. за контрапротест на ученици в

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„През сина ми научавам за оферти от 20 лева за участие е контрапротест в сряда отправени към ученици в горните класове”, зави във Фейсбук Тома Белев от Демократична България, предаде 19min.bg.

Протестиращ на блокадата на пътя към Гърция се оплака от полицейско насилие (видео и снимки) Протестиращ, участвал при блокадата на главен път Е79 се оплака от вербална и физическа разправа от…Aug 3 2020vijti.comПрипомняме, че подобна информация тръгна из социалните мрежи и медиите още при първия контрапротест, който беше организиран от ГЕРБ на 10 юли.

Тогава в интернет се разпространи скрийншот, на който потребител на име Мая ГЕРБ уведомява всички координатори, общински съветници и депутати, че има организиран транспорт от Бургас за контрапротеста и че присъствието им е абсолютно задължително.

Десетки автобуси от цялата страна се стекоха в столицата, а някои от пристигналите сами си признаха, че дойдоха, за да полуат обещаните им пори от партийните структури на ГЕРБ. Надникът се оказа също толкова скромен.

Разкриха коя е бабата провокатор на протестаХората не спят, а във века на комуникациите никак не е трудно да бъде разкрит кой кой е. Няколко час…Aug 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!