Тодор Кантарджиев къта 600 бона от заплати (ДОКУМЕНТ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тодор Кантарджиев има близо 600 000 лева спестявания от заплати, показа проверка на Lupa.bg в имотната декларация на скоропостижно пенсионирания професора, подадена пред КПКОНПИ – вижте ТУК.

Проф. Кантарджиев: Парите в сметката ми са от застраховката на жена ми – почина внезапно, докато ми трансплантираха костен мозък / ВИДЕОСкандалните манипулации в определени медии, приближени на юмручната власт на Румен Радев, относно па…Jun 9 2021vijti.com

Професорът, пенсиониран преди ден от шефския пост в Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), е събрал солидната сума от точно 579 928 лева, всичките обявени „от заплата”.

Не е ясно, ако е събирал възнагражденията си до стотинка на влог, с какво е преживявал.

Според публикации в интернет Тодор Кантарджиев и шефът на закрития вече Национален оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски са вземали между 15 и 30 хиляди лева на месец заради участието с в Щаба.

Парите са давани в плик срещу подпис, твърдят феновете на конспирациите. Самият Кантарджиев яростно отрече преди дни да е получавал подобни суми и обяви, че заплатата му е „под 4000 лева“.

Борисов избухна за пенсионирането на проф. Кантарджиев: Няма такава наглост и реваншизъм! Ще си го взема при менСъжалявам, че това стана, след като регистрирахме листите. Щях да си го взема. Той стоеше до мен, до…Jun 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!