Това Мария ли е или дъщеря ѝ?! Певицата шашна с визия на момиченце от Италия (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като стана госпожа за трети път, поп фолк-миньончето  Мариясе радва с пълни шепи на семейния си живот. А благоверният ѝ изпълнява всеки неин каприз с охота, макар че, както знаем, певицата да е свикнала с луксозен начин на живот, който не всеки може да си позволи.

В момента семейството е в красива Италия и двамата не спират да демонстрират голяма любов.

Мария и Мирослав

Откакто мина за трети път под венчилото миньончето на поп фолка не спира да качва снимки в профила си от различни луксозни и романтични кътчета у нас и от чужбина. А както става ясно от скорошните й кадри – тя е отслабнала и застава с все по-малко грим пред фотообектива.

Мария спортен екип

Снимки: Инстаграм

На тази снимка човек спокойно би могъл да я вземе за дъщеря ѝ – стройна, изящна и естествена.

„Семейният живот май добре ти се отразява. Няма ли да се върнеш на сцената?“, я питат все пак феновете й. Но поне засега не изглежда, че Мария има подобно намерение. Ролята на омъжена жена май повече й се услажда, особено ако мъжът й постоянно я глези със скъпи почивки и изненади. Но докога ще издържи чисто финансово той, много скоро ще стане ясно.

Майката на Мара Отварачката върти любов с 30-годишен левент! От „Уикенд“ разкриха, че майката на фолк певицата Мария се гушка с 30 годишен любовник, който е на…Nov 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!