Тир блъсна полицейска кола на АМ“Тракия“, има тежко пострадал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полицаите са спрели заради друг инцидент на аутобана
Тежка катастрофа стана преди минути в района на км 67 от АМ „Тракия“, съобщават очевидци за Флагман.бг.  Малко по-рано днес е получен е сигнал за самокатастрофирал автомобил и на мястото е бил изпратен екип на „Пътна полиция“. На място незабавно са извикани полицейски екип и линейка.

Пътните полицаи обезопасили района на катастрофата с конуси.

В този момент към тях се приближил водач на аварирал наблизо автомобил и започнал разговор с полицаите. Неочаквано върху тях връхлетял ТИР с турска регистрация. Той помел конусите и патрулния автомобил на полицаите, който се озовал в крайпътната канавка.

Двамата полицаи са успели да се спасят с леки наранявания, тъй като в това време са били извън патрулката. Тежко пострадал е човекът, който е разговарял с тях. Той е откаран в пазарджишката болница с много сериозни травми на долните крайници. В момента е в спешното отделение и му се оказва медицинска помощ.

Трик с който Би Ти Ви прецака Никола Янакиев за финала на Гласът на БългарияГолемият финал на „Гласът на България“ излъчи като победител Надежда Ковачева от отбора на Миро, коя…Dec 19 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!