Тираджия спря камиона си под мост, за да спаси момиче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

Шофьор на камион в Ирландия бе наречен герой, след като спря возилото си под мост на натоварена магистрала, за да предпази момиче, което се готвело да скочи, за да сложи край на живота си, пише LadBible.

Курсант от НВУ „Васил Левски“ е спасил жена при катастрофа край СимитлиКурсант от НВУ „Васил Левски“ е спасил жена при катастрофа в района на Симитли. Това е станало извес…Dec 18 2019vijti.com

Докато автомобилите преминавали на магистрала 7 от и към Дъблин в петък, едно момиче било забелязано да се покатерва на предпазната мантинела на мост в близост до градчето Наас. За разлика от останалите минаващи по натоварената транспортна артерия, тираджията сам решил да спре камиона си под нея, за да предотврати трагедията.

Жестът на мъжа бе документиран от очевидец на случката и споделен в Twitter с пост „герой”. Последваха незабавни коментари и препостове на случката. Освен поздравления за шофьора, се изказват и искрени съжаления за жената, решила да посегне на живота си.

Според данни от статистиките, съзнаването на проблемите, свързани с психичното здраве, нараства. Но мнозина страдащи все още не се осмеляват да споделят за проблема си и да потърсят помощ.

Източник: dunavmost

Спасиха 14-годишната Симона, която пострада тежко при катастрофа на спирка “Тракия”Тутанкамон умрял от инфекция на крака след катастрофата с колесницаИзследват мумията на 19-годишния …Dec 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!