Тираджия пръв помогнал на ранените на „Струма“: Лицата им бяха в кръв, черни / ВИДЕО

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter


Първият човек, помагал на оцелелите след катастрофата на магистрала „Струма”, разказа за преживяното в ефира на Нова. Мъжът е бил точно до горящия автобус, още преди полицията и пожарната да пристигнат.

„Mоят камион беше на стотина метра от горящия автобус. Когато слязох, чух писъците. Оцелелите отстрани пищяха и плачеха. Лицата им бяха в кръв, черни”, спомня си свидетелят.

„Двете момичета бяха на около 20-ина години. Едното беше по-сериозно пострадало. Едно от момчетата носеше момичето на ръце, но я изпусна, тъй като и той имаше травма на крака, куцаше. Аз я преместих в края на магистралата. Мисля, че й бяха счупени краката.

Единият от мъжете крещеше „Сине, сине” – явно синът му беше в автобуса. Даже тръгна да влиза, но аз го спрях. От автобуса се чуваше само как се чупят прозорците от самата температура и как гори”, каза още мъжът.

НОВАТВ: Арестуваха мъж за Facebook коментари на трагедията на АМ „Струма“Арестуваха мъж за коментари на трагедията на АМ „Струма“. Това съобщиха от МВР. Мъжът е задържан на …Nov 25 2021vijti.com

Собственик на автобусна фирма за ада на Струма: Допускам терористичен акт – ВИДЕО Кадър Нова, Булфото Шокираща версия за терористичен акт, предположи собственик на голяма българск…Nov 25 2021vijti.com


Източник: struma

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!