Тираджии позволиха на колега да изпревари цяла колона на Калафат / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шофьор на камион публикува емоционално послание към своите колеги. Той благодари сърдечно за жеста, който получил от тях в особено тежък момент за него и семейството му.

Мъжът сподели, че на колоната от камиони на Калафат, е бил пуснат от останалите шофьори, да ги изпревари, а причината е изпращането на съпругата си по вечния ѝ път. В трудните моменти, в които живеем често сме изправени пред големи предизвикателства. Да загубиш близък и обичан човек е един от най-тежките моменти. За радост, надежда дава доброто и съпричастността на околните, точно както са постъпили всички тези мъже и жени на пътя.

Защо тираджии носят със себе си дамски превръзки през зимата?Нестандартно решение на един от проблемите при шофьорите на големи камиони Настъпването на студения …Nov 14 2021vijti.com

„Благодаря на всички колеги, които ми влязоха в положение и ми разрешиха да изпреваря колоната на Калафат, за да мога да се прибера, и да изпратя съпругата си по вечният и път. Сърдечно благодаря и Бог да Ви пази!,“ написа Венко Петров.

Браво и респект за постъпката им!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!