Тиквички по гръцки, които надминават очакванията!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин

Хранителна стойност: 500 kcal

Кой не обича вкусни, златисти и ароматни тиквички по гръцки? Никой не пропуска възможността да им се наслади поне няколко пъти през летния сезон. Хрупкавите зеленчуци се предлагат във всеки един ресторант, но приготвени у дома по правилния начин, те нямат равни на себе си.

Ще ви споделим и една рецепта за тиквички по гръцки, които се получават много хрупкави и ароматни. Гарнирайки ги с млечен сос, ще се получи едно абсолютно завършено ястие, което да поднесете на трапезата си.

Лесна и вкусна рецепта за тиквички с пармезан Ето и какви продукти са ви нужни за хрупкавите тиквички по гръцки: 1 тиквичка; 1 – 2 скилидки чесън; Сол; ½ кофичка кисело мляко; копър; черен пипер по желание.

Начин на приготвяне: Вкусните тиквички по гръцки се приготвят наистина лесно и бързо. Дори няма да повярвате как с толкова малко продукти можете да сътворите такова вкусно ястие или мезе за бирата. Тиквичките се режат на филийки и след това се посоляват. Топят се във вода, овалват се в брашно и преди да се сложат в силно нагорещеното олио да се пържат, отново се потапят във вода.

Пържените тиквички вече не са същите с тази рецепта – невероятно вкусни са Когато хванат златиста коричка, се вадят от тигана и се оставят за кратко върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина. Приготвянето на млечния сос е елементарно. Киселото мляко се разбърква добре. Към него се добавя сол, черен пипер и чесън. Отново се разбърква и ето, че сосът е готов. Поднесете тези вкусни тиквички на трапезата си и им се насладете пълноценно. Добър апетит!

Диетични кюфтета от тиквички: Не можех да повярвам, че мога да ям такъв деликатес и да отслабнаАко искате, винаги можете да хапнете нещо вкусно и все пак трябва да е диетично, това е вашата рецеп…Jun 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!