Те са толкова полезни, че може да ги ядете по цял ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато има у дома броколи и сирене, обикновено ги използваме като пълнеж на някакво ястие. Вероятно това е най-простият и печеливш начин за подготовка на обилна вечеря . Долната част на формата е покрита с тънко тесто, в горната част е разположен пълнежа, 30 минути във фурната – и имаме отлично ястие на масата. Но броколите могат да се приготвят по толкова много начини, че обикновената запеканка с тях не изглежда толкова примамливо решение.

Какво ще кажете за домашно приготвени барчета от броколи и моцарела, яйца и нискомаслена извара? Те се наричат ​​енергийни закуски, които можете да ядете между храненията. Ако се грижите за фигурата си, това е отлична възможност за закуска или късна вечеря. Така че, ако сте готови, нека започнем.

Само на тази рецепта с ТИКВИЧКИ мога да живея – просто и мега вкусно!Отлична рецепта с тиквички , която можете да приготвите за няколко минути, с фантастичен вкус. Изгле…Jul 18 2021vijti.com

Съставките

броколи 500 грама

яйце 2 бр.

нискомаслена извара 100 g

моцарела 250 грама

сол на вкус

черен пипер на вкус

Подготовка

Разкъсайте броколите на малки съцветия. Разбъркайте в блендер.

Добавете моцарела и разбъркайте отново.

Поставете получената маса в купа. Комбинирайте с изварата, яйцата и подправките.

Загрейте фурната на 200 ° С. Покрийте тавата за печене с хартия. Прехвърлете цялата смес в него. Равномерно я разпространявайте.

Изпратете да се пече за 35 минути. За готовността ще се ориентирате по златната коричка. Нарежете ястието на барчета и сервирайте.

Всички знаем, че броколито е чуден зеленчук. Чрез него можете да отслабнете и да станете по-здрави. Но ние често мислим, че ако храната е полезна, тя задължително не трябва да е вкусна. Е, такива питателни пръчици от броколи и сирене доказват, че тази теория е невярна. Споделете идеята за готвене с приятели и се насладете на здравословна храна заедно.

Хитът в лятното меню: Руло от тиквички само за ценителиЛято е и никой не обича да се задържа дълго край печката. Предлагаме ви лесна рецепта за руло от тик…Jul 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!