Тези 9 имена притежават изключително МОЩНА ПАРИЧНА енергия – винаги са с пълни портфейли:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Името играе специална роля в живота на човека. На родителите се препоръчва да помислят предварително как да кръстят детето, защото така го обричат на определена съдба. Замисляли ли сте се защо е толкова важно да знаете значението и произхода на името ? Всъщност отговорът е лесен – всяко нещо има своя собствена енергия. Днес ще поговорим за девет имена , чиито собственици привличат финансово благополучие .

Борис

Борис от младостта си буквално се БОРИ за богатството си. Може да не видите големи пари в обикновения човек с това име, но той има значителен потенциал за печалба. Той знае как да прави пари от всичко.

Олег

Самите пари търсят Олег и най-интересното е, че го намират. Печалба на лотарията, получаването на наследство или намирането на банкнота на улицата – всичко това обикновено отива при собственика на такова име. Олег експерт в това как се борави с парите: все пак се знае, че както човек ги харчи, така и те му се връщат.

Александър

И мъжкото, и женското име (Александра) означават постоянство, труд и постигане на целите. С помощта на вродените си умения Алекс (Сашо) лесно печели милиони, избира правилните бизнес стратегии и постига желания успех. Обикновено не му отнема много време да се научи да събира пари.

Полина

Полина винаги има много емоции, има и трудности, но финансовото благополучие никога не напуска собственичката на това име. Полина разбира как да управлява финансите: как да ги печели и къде да инвестира. Полина има „финансова жилка“ от раждането си.

Дария

Дария има кръвта на лидер и черти на предприемач. Напълването на портфейла с пари за собственичката на това име не е проблем, но за съжаление тя не знае как да ги харчи разумно. Затова тя се опитва да печели колкото може повече за прехраната си.

Петър

Петър е надежден и силен човек, който прави всичко, за да постигне целта си. Той ще се справи с всички трудности, ще преодолее всяко препятствие по пътя към финансовото благополучие. За Петър най-важното е надеждността, но парите не попадат в ръцете му сами. Ако предприеме нещо активно, тогава само тогава късметът се обръща към него.

Анна

Парите не „кацат“ върху Анна сами, но финансовите затруднения ще заобиколят собственичката на това име. За Анна може да бъде трудно да натрупа средства за изпълнението на конкретна цел, но тя определено няма да срещне големи трудности с парите в живота си.

Карина

Карина е склонна да не приема поражението, но тази неспособност да губи я мотивира да печели добри пари. Собственичката на това име е готова да оре денонощно, за да постигне целта. Друга нейна черта е финансовата грамотност. Тя знае как да инвестира и след това да печели.

Владимир

Владимир се превежда като „владетел на света“. С финансите собственикът на това име е винаги на „ти“, а той също знае как да пести пари – живее добре, без да харчи баснословни пари.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!