Тежка съдба: Под отломките в Турция откриха 5-членно семейство, оцеляло е само 8-месечното им бебе (СНИМКИ+ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След земетресението в Хатай, трагедията на семейството, което беше унищожено от срутването на 3-етажна сграда, трогна всички сърца. Въпреки, че лекарите дадоха 3 месеца живот на онкоболна майка, тя живя 10 години и роди дете. 5-членното семейство загуби живота си при земетресението, само 8-месечното бебе Йомер оцеля.

След 72 часа доброволците, които спасиха бебето от развалините, се върнаха в селото и се срещнаха с Йомер Аднан.

След земетресението, чийто епицентър беше в Кахраманмараш, 3-етажна сграда се срути в село Хатай в Алаатин, оставяйки 5-членно семейство е загинало. След 72 часа дошлите в селото доброволци започват работа, след като чуват гласове изпод развалините. Според новините в UAV, след дългосрочни спасителни усилия, 8-месечният Йомер Аднан е бил спасен от развалините и откаран в болница. Въпреки това, след продължаващите проучвания, бяха открити мъртвите тела на майка му, баща му и братя и сестри, пише Haberturk.com

Реджеп Каракая, ръководител на Асоциацията за хуманитарна помощ Compassion Hand, каза: „Пристигнахме тук на 3-ия ден от земетресението след предизвестие. След 10 часа работа стигнахме до нашето бебе. Останахме в постоянен контакт с бебето по време на спасителната работа. Спасихме нашето бебе в креватчето и го предадохме на здравния екип.

Въпреки това се натъкнахме на безжизнените тела на майка му, баща му и братя и сестри. Такава е съдбата, майката се бори с рака 10 години. Лекарите казаха: „Не можеш да бъдеш майка“ заради лекарствата, които използват. Последният път, когато отиде, имаха 3 месеца живот, но тя продължи живота си и роди бебето Йомер.

След това техният чичо ще се грижи за нашето бебе и ще се грижи за него. ”Искахме отново да се срещнем с нашето бебе и да видим здравословното му състояние. В много добро състояние е“, каза той.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!